Kako polagati laminatna tla Quick-Step

9. december 2012

Polaganje tal Quick-Step je povsem enostavno, zahvaljujoč široko priznanima, patentiranima klik sistemoma Uniclic in Uniclic Multifit. Oba sistema sta zelo prijazna za namestitev in veliko hitrejša ter trajnejša od drugih konkurenčnih rešitev. Polaganje vaših novih tal je zato povsem enostavno tudi v najmanjših kotih vašega prostora ali pod vrati.

Metoda 1: obrni in klikni

Enostavno kliknite plošče eno v drugo vzdolž dolge in kratke stranice deske.

Metoda 2: vodoravno spajanje

Idealno za neugodne kote. Za razliko od večine drugih tal je mogoče deske Quick-Step združiti tudi vodoravno. To je pomembno pri nameščanju zadnje vrste plošč ali na mestih, kjer je težko ali celo nemogoče obrniti plošče, kot npr. pod vratnimi okvirji ali radiatorji.

Metoda 3: potisni in klikni

Kliknite ploščo po dolgi strani, potisnite kratko stran deske ob prejšnjo ploščo in pritisnite navzdol. Ta način je namensko razvit in na voljo samo pri seriji Quick-Step Exquisa.

Komplet za polaganje tal Quick-Step Installation Set

Komplet za polaganje tal Quick-Step Installation Set vsebuje vse, kar potrebujete za hitro polaganje tal, ne da bi jih poškodovali:

  • spajalnik; 
  • nastavljivi distančniki (da zagotovite ustrezne reže za dilatacijo); 
  • kovinski poteznik 

Komplet za polaganje tal je na voljo tudi z DVD-jem z navodili za polaganje korak za korakom.

Ročna žaga Quick-Step Hand Saw

Ta zelo priročna žaga Quick-Step vam bo omogočila, da boste pravilno prežagali okvirje vrat tako, da se bodo vaša tla spodaj popolnoma prilegala. Ima nastavljiv, ergonomičen ročaj, rezilo žage pa je izdelano iz visoko kakovostnega jekla.

Tesnilo Quick-Step Seal & Click

Tesnilo Quick-Step Seal & Click je bilo razvito posebej za daljšo zaščito laminatnih tal Quick-Step Lagune pred vlago v kopalnicah. Tesnilo je elastično in brezbarvno, ni lepljivo in nudi optimalno zaščito pred vodo.

Polnilo Quick-Step Kit

Ta elastična pasta na osnovi akrila je idealna rešitev za tista mesta, kjer ni mogoče položiti okrasnih deščic ali profilov. Na voljo je v barvi, ki ustreza vašim tlom. Za nasvet zaprosite svojega trgovca.

Samolepilni trak za laminate Quick-Step

Z našim samolepilnim trakom za laminate zaključite robove stopnišča, okrasnih deščic in profilov. Idealen zaključek vaših tal.

Rozete za radiatorje Quick-Step

Za usklajen zaključek radiatorjev in cevi z vašimi tlemi. Rozete za okoli cevi so primerne za različne premere - 15 mm ali 22 mm. Preverite premere svojih cevi in zaključite z laminatom, ki se ujema z vašimi tlemi.

Predpražnik Quick-Step

Quick-Step ima predpražnik, ki se lepo ujema z vašim hodnikom. Krtačno območje pomaga preprečiti vnos peska in umazanije v vaš dom. Poleg tega predpražnik preprečuje mokre stopinje v vašem hodniku. Predpražnik je brezšivno nameščen v močan, aluminijasti okvir, ki je ugreznjen v laminat. Je enostaven za namestitev in čiščenje. Zelo elegantna in praktična rešitev.

Glejte video

Sami poglejte, kako preprosto je polaganje tal Quick-Step.

Prenos navodil za polaganje