Omejitev odgovornosti

Informacije na tej spletni strani ("stran") je posredovalo podjetje UNILIN BVBA ("UNILIN"). Z uporabo te strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in sprejeli te pogoje uporabe.

Informacije na strani so namenjene izključno v informacijske namene in ne predstavljajo nikakršne garancije, niti izrecne niti implicirane. Čeprav si prizadevamo, da bi posredovali natančne in aktualne informacije, ne dajemo nobenih jamstev glede natančnosti ali popolnosti navedenih informacij. Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila ali potrdila spremenimo informacije na strani.

Niti podjetje UNILIN niti nobeden od njegovih direktorjev, zaposlenih ali svetovalcev pod nobenimi okoliščinami ne prevzema odgovornosti za škodo, nastalo zaradi kakršne koli uporabe strani ali informacij na njej.

Podjetje UNILIN ne prevzema odgovornosti za škodo, nastalo zaradi kakršnih koli prekinitev delovanja strani, za škode, nastale zaradi tehničnih okvar ali virusov (ali podobnih prekinitvenih elementov) ali zaradi prebiranja ali uporabe spletnih strani (npr. prek hiperpovezav), na katere se sklicuje stran, oz. informacij na teh spletnih straneh.

Podjetje UNILIN ni odgovorno za elektronsko komunikacijo prek strani. Sem sodi e-poštna korespondenca, izjave, prestrezanja in manipulacija s strani tretjih oseb.

Uporabniki strani so odgovorni za svoje izbire ali odločitve, ki jih sprejmejo na osnovi informacij, pridobljenih na ali preko strani.

Uporabniki te strani morajo uvesti vse ukrepe za zaščito pred virusi, hrošči, trojanskimi konji itd.

Avtorske pravice

Vse informacije na tej strani so zaščitene z avtorskimi pravicami. Avtorske pravice ima podjetje UNILIN. Nobenih informacij ni dovoljeno razmnoževati ali kopirati brez predhodnega in izrecnega dovoljenja podjetja UNILIN.

Vsi spori v povezavi s to stranjo, oz. ki izhajajo iz (uporabe) strani, se rešujejo izključno v skladu z belgijsko zakonodajo.

Pravilnik o zasebnosti

TA PRAVILNIK O ZASEBNOSTI JE ZASNOVAN ZATO, DA VAS SEZNANI Z INFORMACIJAMI, KI JIH PODJETJE UNILIN BVBA, S SEDEŽEM NA NASLOVU OOIGEMSTRAAT 3, 8710 WIELSBEKE, BELGIJA ("UNILIN") ZBERE PREK SPLETNE STRANI, NA KATERI NAJDETE TA PRAVILNIK, ZAKAJ ZBIRAMO TE INFORMACIJE IN KAKO BOMO OBRAVNAVALI INFORMACIJE, KI NAM JIH BOSTE POSREDOVALI OZ. INFORMACIJE, KI JIH BOMO O VAS PRIDOBILI OB VAŠEM OBISKU NAŠE SPLETNE STRANI. VAŠA UPORABA TE SPLETNE STRANI POMENI, DA SPREJEMATE TA PRAVILNIK. ČE SE NE STRINJATE S TEM PRAVILNIKOM, NE UPORABLJAJTE NAŠE SPLETNE STRANI.

Katere informacije zbiramo?

Osebne informacije zbiramo na dva načina:

prek registracije in informacij, ki nam jih posredujete ali jih vnesete na določenih straneh spletnega mesta; prek samodejnih funkcij, predvsem prek piškotkov. Več informacij o piškotkih preberite spodaj.

Morda vas bomo prosili za vaše ime in priimek, e-poštni naslov, datum rojstva, starost, naslov, mobilni ali drugi telefon in druge osebne podatke ali podatke o stiku. Prav tako vas lahko prosimo za vaše opombe, predloge ali druge informacije o naši spletni strani, izdelkih ali storitvah ali našem podjetju. V povezavi s tekmovanji, nagradnimi igrami, drugimi promocijskimi ponudbami ali tržnimi aktivnostmi, vključno s prenosom besedila, slik ter video ali avdio vsebin, vas bomo morda prosili še za druge specifične vrste informacij.

Zakaj zbiramo osebne podatke?

Vaši osebni podatki se zbirajo in obdelujejo samo za naslednje namene:

uporaba in upravljanje strani na splošno, vključno s pošiljanjem in sprejemanjem sporočil; pridobivanje informacij o funkcijah, storitvah in izdelkih podjetja UNILIN.

Obdelali bomo samo tiste osebne podatke, ki so potrebni za zgoraj navedene namene.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ali jih zberemo, uporabljamo v naslednje namene:

da se odzovemo na neposredne zahteve, kot je opisano v času, ko zberemo vaše informacije, ali kot je opisano sicer pred uporabo vaših informacij; za upravljanje vaše udeležbe pri tekmovanjih, nagradnih igrah, drugih promocijskih ponudbah ali tržnih aktivnostih; da vas in naše stranke na splošno bolje razumemo; za druge zakonite namene poslovanja, vključno z občasnim pošiljanjem novic ali drugih tržnih informacij o naših blagovnih znamkah in naših podjetjih, za katere menimo, da bi vas zanimale, po e-pošti/pošti/SMS-sporočilih (če ste nam ob registraciji dali dovoljenje za to).

Informacije, ki nam jih posredujete, lahko združimo z drugimi podatki, ki jih pridobimo od drugih virov, vključno z informacijami, ki nam jih posredujete na drugih mestih ali prek drugih medijev, kot je ena od naših partnerskih spletnih strani.

Pasivne informacije, ki jim sledimo tudi prek piškotkov, se uporabljajo za prirejanje in izboljšanje vaše spletne izkušnje in ponudb, ki jih nudimo na naši spletni strani, kot je opisano zgoraj.

V vseh ostalih primerih, ki niso navedeni zgoraj, vedno najprej identificiramo namen, zaradi katerega se vaše osebne informacije zbirajo, preden jih dejansko zberemo ali uporabimo.

Vaše osebne informacije bodo shranjene le tako dolgo, dokler ne bodo izpolnjeni nameni, opisani zgoraj, ali dokler je zakonsko zahtevano.

 

S kom delimo informacije?

Čeprav se ne ukvarjamo s prodajo osebnih informacij tretjim osebam, ki niso naši partnerji, bomo morda želeli deliti vaše informacije z našimi procesorji, partnerskimi podjetji, vključno z našim nadrejenim podjetjem in drugimi blagovnimi znamkami podjetja UNILIN, ali s poslovnimi partnerji, kot so tretje osebe, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe in ki bi morda želele podrobneje predstaviti svoje blagovne znamke.

Upoštevajte, da bodo v nekaterih primerih vaših osebni podatki morda posredovani procesorjem, partnerskim podjetjem ali tretjim osebam, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe, s sedežem izven Evropskega gospodarskega prostora v državah, ki ne nudijo ustrezne ravni varstva osebnih podatkov. S tem se strinjate s prenosom vaših osebnih podatkov v teh primerih.

V skladu z veljavno zakonodajo za varstvo podatkov lahko vaše osebne informacije razkrijemo tudi, če verjamemo, da je tovrstno postopanje zahtevano v skladu z morebitnimi zakoni, uredbami, sodnimi nalogi ali pravnimi ali vladnimi zahtevami. V neverjetnem primeru, da vse ali del našega poslovanja prevzame tretja oseba, bodo vaše informacije posredovane novemu lastniku podjetja. Prav tako si pridržujemo pravico do zbiranja in deljenja kakršnih koli informacij, za katere menimo, da so potrebne za preiskave ali ukrepanje v povezavi s sumom goljufije, nezakonitih dejavnosti, možne škode za osebe ali lastnino, za lastno zaščito ali zaščito enega ali več naših uporabnikov ali njihovih dedičev ali kot je kako drugače zakonsko zahtevano ali dovoljeno.

Prav tako upoštevajte, da so lahko določena območja naše spletne strani interaktivne narave in vam lahko omogočajo objavljati informacije, ki bodo vidne tudi drugim uporabnikom. Če ne želite, da bi javnost videla vaše informacije, ne uporabljajte teh območij spletne strani.

Katere piškotke uporabljamo in zakaj?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik namestijo spletne strani, ki jih obiščete. Piškotki se množično uporabljajo in omogočajo delovanje spletnih strani oz. bolj učinkovito delovanje spletnih strani ter lastnikom spletnih strani posredujejo določene informacije.

Ta spletna stran uporablja piškotke:

za izboljšanje in prirejanje vaše izkušnje. Sem sodi: shranjevanje vaših jezikovnih nastavitev, shranjevanje informacij, ki jih vnesete v obrazce; pomnjenje elementov v vašem nakupovalnem vozičku (če je smiselno); analiziranje vaše uporabe strani prek aplikacije Google Analytics.

Če ne želite, da bi se piškotki uporabljali, ne uporabljajte naše spletne strani, ker brez njih ne bo učinkovito delovala.

Med drugim ta stran uporablja piškotke tretjih oseb:

[seznam piškotkov]

Večina spletnih brskalnikov omogoča nadzor nad piškotki z nastavitvami brskalnika. Če želite izvedeti več o piškotkih, vključno s tem, kako videti, kateri piškotki so nastavljeni in kako jih upravljati in izbrisati, obiščite spletno stran www.allaboutcookies.org.

Odjava

Če se kadar koli odločite, da ne želite več prejemati prodajnih ali promocijskih informacij, povezanih z našimi izdelki in storitvami ali glede izdelkov ali storitev naših partnerskih podjetij ali poslovnih partnerjev, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe, lahko uporabite odjavno stran ali kliknete na povezavo v katerem koli promocijskem sporočilu, ki ga prejmete od nas.

Če se želite odjaviti in ne želite več prejemati naših promocijskih sporočil, upoštevajte, da vam bomo še naprej pošiljali informacije, ki se nanašajo na kateri koli račun, ki ga imate pri nas, ali na katero koli poslovno razmerje, ki ga morda imate z nami, kot so zahteve, ki ste jih posredovali za oz. o naših izdelkih in storitvah (kot so transakcijska sporočila o nagradnih igrah, pri katerih morda sodelujete).

Vaše pravice

Kadar koli lahko v skladu z zakonom o varstvu podatkov uveljavljate svojo pravico do dostopa, zbiranja ali izbrisa katerih koli osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, tako da nam pošljete sporočilo prek kontaktnega obrazca. Prav tako se lahko odjavite iz morebitnih neposrednih tržnih kampanj in povsem brezplačno in brez navedb razloga zahtevate, da ne želite več prejemati nobenih promocijskih materialov.

Varnost

Informacije na tej spletni strani varujemo z ukrepi, ki so v skladu s standardi panoge. Čeprav si prizadevamo zagotoviti varnost vaših osebnih podatkov, ko jih shranimo, uporabljamo ali delimo informacije, ki nam jih posredujete, je treba poudariti, da nobena spletna stran ni stoodstotno varna. Zato vam svetujemo, da uvedete vse ustrezne ukrepe, da se zaščitite, vključno npr. s tem, da svojih uporabniških imen in gesel ne izdate nikomur.

Spletne strani tretjih oseb

Na določenih mestih te spletne strani bodo morda povezave do spletnih strani tretjih oseb. Upoštevajte, da ta Pravilnik o zasebnosti velja samo za spletno stran, na kateri je objavljen, in ne opisuje praks zbiranja informacij na drugih spletnih straneh, vključno s tistimi, povezave do katerih so na tej spletni strani oz. tistimi, na katerih so povezave do te spletne strani. Te povezave so namenjene prikladnosti, vendar upoštevajte, da ne nadziramo teh tretjih oseb ali njihovih spletnih strani. Te tretje osebe bodo imele drugačen Pravilnik o zasebnosti, ki bo veljal za informacije, ki jih boste morda posredovali ob vašem obisku vsakokratne spletne strani tretje osebe. Pozorno si preberite pravilnike o zasebnosti vseh spletnih strani, preden posredujete morebitne osebne podatke.

Podjetje UNILIN v nobenem primeru ne prevzema odgovornosti za (nadaljnji) obstoj teh spletnih strani tretjih oseb niti za informacije, ki jih vsebujejo. Vključitev hiperpovezav do drugih spletnih strani ne pomeni, da se strinjamo z vsebino teh strani ali da obstaja kakršna koli oblika sodelovanja ali razmerja s temi stranmi.

Datum veljavnosti in spremembe

PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO, DA PO LASTNI PRESOJI KADAR KOLI SPREMENIMO, PRILAGODIMO, DODAMO ALI ODSTRANIMO DELE TEGA PRAVILNIKA. REDNO PREVERJAJTE TO STRAN, DA PREBERETE NAJNOVEJŠO RAZLIČICO TEGA PRAVILNIKA. ČE SPLETNO STRAN PO OBJAVI SPREMEMB UPORABLJATE ŠE NAPREJ, TO POMENI, DA STE SPREJELI TE SPREMEMBE. VENDAR PA NE BOMO RETROAKTIVNO SPREMINJALI UPORABE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV BREZ VAŠEGA DOVOLJENJA.

Ta pravilnik je bil zasnovan in je v veljavnosti od 15. januarja 2013.

Vprašanja

Če imate kakršne koli zahteve ali vprašanja glede tega pravilnika ali želite posodobiti svoje podatke, smo vam na voljo na:

UNILIN BVBA - division Flooring
Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke
Belgija
Tel. +32 56 675211

Prav tako nam lahko pošljete sporočilo prek kontaktnega obrazca.