Laminat ni bil še nikoli tako naraven in vodoodporen

Pozdravite najnovejšo inovacijo pri laminatnih tleh. Pozdravite Quick-Step Impressive Ultra. Nova generacija laminatnih tal, ki je bolj naravnega videza in občutka kot kadar koli prej ... 

Počakajte, to še ni vse: s pomočjo inovativne obloge "HydroSeal", ki odbija vodo, Impressive Ultra niso le čudovita, temveč tudi najbolj vodoodporna laminatna tla, ki so jih kadar koli izdelali. Od sedaj naprej sta lepota in funkcija najboljši prijateljici vaših tal.Zakaj se boste zaljubili v tla Quick-Step Impressive Ultra…

Bolj naravna kot kadar koli prej


Laminatna tla Quick-Step Impressive Ultra

Naravne strukture površine

Povlecite s prsti po površini tal in takoj boste opazili: Impressive Ultra niso le čudovita, temveč tudi najbolj pristna in naravna laminatna tla, ki so jih kadar koli izdelali.

Laminatna tla Quick-Step Impressive Ultra

Dovršenost vse do utorov 

Dovršenost je v detajlih. Zato utori tal natančno odsevajo njihov značaj. Rezultat so najbolj harmonična laminatna tla vseh časov.

Laminatna tla Quick-Step Impressive Ultra

Šestnajst stilskih dizajnov 

Impressive Ultra je na voljo v 16 stilskih dizajnih. Glede na svoje specifične zahteve lahko izberete deske debeline 12 mm (Impressive Ultra) ali 8 mm (Impressive).

Bolj vodoodporna kot kadar koli prej 


Laminatna tla Quick-Step Impressive Ultra

Edinstveni vodoodbojni stiki 

Pozabite na težave z vlago. Tla Impressive Ultra so obdelana z inovativno, vodoodbojno oblogo "HydroSeal" na utorih, kar prepreči vdor vode. Čiščenje še ni bilo nikoli tako varno in preprosto.

Laminatna tla Quick-Step Impressive Ultra

Zbogom, prah in umazanija 

Poslovite se od prahu in umazanije. Antistatični stiki med deskami odbijajo prah in preprečujejo kopičenje umazanije v poševninah, zato je čiščenje užitek.

Laminatna tla Quick-Step Impressive Ultra

Narejena, da trajajo 

Laminatna tla Quick-Step so si prislužila trajen ugled za svojo kakovost in stil. Nova tla Impressive Ultra so s to tradicijo odprla nova vrata. S pomočjo izboljšane tehnologije smo naredili tla, ki so tako trajna in odporna proti praskam, da bodo ostala lepa še veliko let.


Odkrijte celotno kolekcijo Impressive Ultra:

Odkrijte VSA TLA IMPRESSIVE ULTRA

NOVA laminatna tla Quick-Step Impressive Ultra

Oglejte si BROŠURO