Lesene deske

Pristni leseni podi Quick-Step

Iščete topel in pristen pod za svoj prostor? Nič ni boljšega od naravnega čara pravega lesa. Leseni podi Quick-Step ustrezajo vsakemu slogu in vam omogočajo vse življenje zadovoljstva.

Zakaj boste vzljubili les >

Naše oblike lesenih podov

Parketi Quick-Step so na voljo v najrazličnejših oblikah in barvah. Odkrijte raznolikosti vrst lesa in prelepih površin – od krtačenih desk do sledov žage.
Massimo
Parket
Massimo
Posebej dolge in posebej široke deske s pristnim videzom

Zakaj izbrati lesene pode Quick-Step?

Obdelani s strastjo

Parketi Quick-Step so na voljo v najrazličnejših oblikah in barvah. Skrivnost vse te raznolikosti vrst lesa in prelepih površin – od krtačenih desk do sledov žage – je pristna strast za oblikovanje.

Preprosto polaganje

Sistem Uniclic Multifit vam omogoča izjemno hitro polaganje poda iz lesa listavcev! Dodatnega dela po polaganju ni, zato lahko v svojem novem parketu začnete uživati takoj.

Kakovost za vse življenje

Podi iz lesa listavcev Quick-Step so povsem zaščiteni pred obrabo, saj so premazani s sedmimi zaščitnimi plastmi na ultravijolični svetlobi sušenega laka ali z dvema plastema prilagojenega olja. Navsezadnje je Quick-Step drugo ime za kakovost! Ne bodite torej presenečeni, če vam ponujamo doživljenjsko garancijo.

Imate hladne noge? Leseni pod položite na talno gretje

Vsi leseni podi Quick-Step, razen jesena in bukve, so popolnoma združljivi s klasičnim sistemom talnega gretja. Preprosto upoštevajte navodila za polaganje in uživajte v svojem prelepem podu Quick-Step in udobju talnega gretja.

Všeč mi je, kako je oljeni barvani beli hrastov pod Variano postal pomemben del hiše.

Prelep danes, prelep tudi jutri ...

Če za svoj dom izbirate med lesenimi podi, boste želeli, da pristno lepoto ohrani še mnoga leta. Parketni podi Quick-Step so zasnovani ravno za to – da ustvarijo resnično topel dom in vam zagotovijo celo življenje zadovoljstva. Oglejte si videoposnetke in odkrijte, zakaj boste svoje lesene pode Quick-Step ljubili danes, pa tudi jutri ...

VEČ KOT LE PODI …

Polaganje

ORODJA ZA POLAGANJE

Hitro in preprosto … Parketne pode Quick-Step je mogoče polagati na dva načina: plavajoče ali z lepljenjem.

Zaključna obdelava

DODATKI ZA ZAKLJUČEVANJE

Izbirate lahko med široko paleto visokokakovostnih robnih letev, ki se ujemajo z vsakim podom in slogom. Kakovost vsake od njih je preizkušena, kot so tudi naši podi.
Vzdrževanje

IZDELKI ZA VZDRŽEVANJE

Leseni podi Quick-Step niso le prelepi, so tudi preprosti za čiščenje in vzdrževanje.

Poiščite najbližjega prodajalca > Vnesite mesto ali poštno številko|
Oglejte si svoj najljubši pod z RoomViewer >