Kako položiti laminatni pod s samo nekaj kliki

Quick-Step vam želi kar se da olajšati življenje. Zato so pri znamki izumili priznana in patentirana sistema za polaganje laminatnih podov Uniclic in Uniclic Multifit. Oba sistema sta veliko hitrejša in robustnejša od konkurenčnih rešitev ter zagotavljata preprosto polaganje tudi v najtesnejših kotih in pod vrati.

Poleg tega je mogoče vse laminatne pode Quick-Step položiti na običajno talno gretje, tako da boste lahko v svojem novem podu kar najbolj uživali. Želite še korak naprej in v laminatni pod Quick-Step obložiti svoje stopnice? Tudi to je mogoče! Tudi če iščete najboljši način za zaključevanje in vzdrževanje novega poda, imamo pravo stvar za vas.

Polaganje
uniclic

Zakaj boste vzljubili sistem na klik Uniclic

Naši laminatni podi prinašajo veliko prednosti pri polaganju. Je to slišati predobro, da bi bilo lahko res? Premislite!

  • HITRO: polaganje dolgih desk še nikoli ni bilo hitrejše.

  • PREPROSTO: uporabite metodo, ki je za vas najustreznejša in s katero se boste izognili poškodbam plošč. Tudi menjava desk in premikanje poda – sistem Uniclic vam omogoča, da plošče preprosto dvignete.

  • LEVIČAR? TUDI TO NI TEŽAVA! Sistem Uniclic je primeren za levičarje in desničarje in za začetek polaganja poda v kateremkoli kotu sobe.

  • BREZHIBNO: pozabite na odprte spoje in umazanijo, ki se bi lahko ujela vanje.

  • POPOLNOMA RAVNO: pero se popolnoma prilega v utor, zato bo pod položen brez razlik v višini. To v glavnem pomeni, da se robovi ne bodo obrabljali.

Tri preproste metode polaganja


1. Obrat in klik

Dolge in kratke strani desk preprosto spnite s klikom.

2. Vodoravno vstavljanje

Deske Quick-Step je mogoče spojiti tudi vodoravno, za razliko od večine drugih podov. To je idealno pri polaganju v nerodnih kotih, ko dosežete zadnjo vrsto plošč ali na mestih, kjer je plošče težko obrniti, na primer pod vratnimi podboji ali grelnimi elementi.

3. Drsenje in klik

Ploščo s klikom vpnite na dolgi strani, nato pa vpnite še kratko stran na predhodno ploščo in jo pritisnite navzdol. To metodo smo razvili posebej za modele Quick-Step Exquisa.

Videoposnetki polaganja

Sami si poglejte, kako preprosto je položiti laminatni pod Quick-Step.

Laminat: videoposnetek polaganja

Laminat: videoposnetek polaganja za Arte

Laminat: videoposnetek polaganja za Exquisa

Laminat na vaših stopnicah