Zavrnitev odgovornosti

Informacije na tem spletnem mestu (v nadaljevanju »spletno mesto«) zagotavlja družba Unilin BV (v nadaljevanju »UNILIN«). Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali, razumeli in sprejeli te pogoje za uporabo.

Informacije na spletnem mestu so namenjene izključno za informativne namene in ne predstavljajo nikakršnega jamstva, izrecnega ali implicitnega. Čeprav si zelo prizadevamo, da bi bile informacije točne in posodobljene, za točnost in celovitost informacij ne jamčimo. Pridržujemo si pravico do spremembe informacij na spletnem mestu brez predhodnega obvestila ali predhodne potrditve z vaše strani.

Družba UNILIN, njeni direktorji, zaposleni ali svetovalci ne morejo pod nobenim pogojem biti odgovorni za škodo zaradi kakršnekoli uporabe tega spletnega mesta ali informacij na njem.

Družba UNILIN ne odgovarja za škodo zaradi prekinitev v delovanju spletnega mesta ali zaradi tehničnih napak ali virusov (oziroma podobnih motenj) ali zaradi upoštevanja oziroma uporabe spletnih mest (npr. hiperpovezav), sklice na katere vsebuje to spletno mesto ali zaradi informacij na teh spletnih mestih.

Družba UNILIN ne odgovarja za elektronsko komuniciranje prek spletnega mesta. To vključuje e-pošto, izjave, prestrezanje in obdelavo s strani tretjih strani.

Uporabniki spletnega mesta so odgovorni za vse izbire ali odločitve, ki jih sprejmejo na podlagi informacij, ki jih dobijo na spletnem mestu ali prek njega.

Uporabniki tega spletnega mesta morajo izvesti vse smiselne varnostne ukrepe pred virusi, hrošči, trojanskimi konji itd.

Avtorske pravice

Vse informacije na tem spletnem mestu so zaščitene z avtorskimi pravicami. Avtorske pravice so last družbe UNILIN. Nobenih informacij ni dovoljeno podvajati ali razpečevati brez predhodnega izrecnega dovoljenja družbe UNILIN.

Morebitne spore glede ali na podlagi (uporabe) tega spletnega mesta bomo razreševali v izključni belgijski sodni pristojnosti.

Pravilnik o zasebnosti

TA PRAVILNIK O ZASEBNOSTI JE NAMENJEN TEMU, DA VAS SEZNANI Z INFORMACIJAMI, KI JIH DRUŽBA Unilin BV S SEDEŽEM NA NASLOVU OOIGEMSTRAAT 3, 8710 WIELSBEKE, BELGIJA (V NADALJEVANU »UNILIN«) ZBIRA PREK SPLETNEGA MESTA, NA KATEREM STE NAŠLI TA PRAVILNIK, IN S TEM, ZAKAJ ZBIRAMO TAKŠNE PODATKE TER KAKO BOMO RAVNALI S PODATKI, KI NAM JIH DASTE IN S TISTIMI, KI JIH IZVEMO OB VAŠEM OBISKU NAŠEGA SPLETNEGA MESTA. ČE TO SPLETNO MESTO UPORABLJATE, TO POMENI, DA SPREJEMATE TA PRAVILNIK. ČE SE S TEM PRAVILNIKOM NE STRINJATE, NE UPORABLJAJTE NAŠEGA SPLETNEGA MESTA.

Katere podatke zbiramo?

Osebne podatke zbiramo na dva načina:

z registracijo in s podatki, ki jih podate ali vnesete na posameznih straneh spletnega mesta; samodejno, zlasti s piškotki. Za več informacij o piškotkih glejte spodaj.

Morda vas bomo prosili za ime in priimek, e-poštni naslov, datum rojstva, starost, naslov, mobilno ali drugo telefonsko številko in za druge osebne ali kontaktne podatke. Morda vas bomo prosili tudi za vaše pripombe, predloge ali druge informacije glede našega spletnega mesta, izdelkov ali storitev ali našega podjetja. Morda vas bomo prosili tudi za podatke druge vrste v povezavi s tekmovanji, nagradnimi igrami, drugimi promocijskimi ponudbami ali drugimi tržnimi dejavnostmi, vključno z nalaganjem besedila, slik, videovsebin ali zvočnih posnetkov.

Zakaj zbiramo osebne podatke?

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo le za naslednje namene:

za zagotavljanje splošne uporabe in upravljanje spletnega mesta, vključno s pošiljanjem in sprejemanjem sporočil; za zagotavljanje informacij o funkcijah, storitvah in izdelkih družbe UNILIN.

Obdelali bomo le tiste osebne podatke, ki so potrebni za zgoraj navedene namene.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Osebne podatke, ki nam jih predložite oziroma jih zbiramo uporabljamo za naslednje:

za odziv na neposredne zahtevke, kot je opisano v času zbiranja vaših podatkov ali kot je sicer opisano pred uporabo podatkov; za upravljanje vaše udeležbe na tekmovanjih, v nagradnih igrah, drugih promocijskih ponudbah ali drugih trženjskih dejavnostih; za boljše razumevanje vas samih in naših strank na splošno; za druge zakonite poslovne namene, tudi za občasno pošiljanje pošte ali trženjskih informacij druge vrste o naših znamkah ali naših podjetjih, za katere menimo, da vas bodo zanimale, po e-pošti, pošti, sporočilih SMS (če ste nam za to ob registraciji dali dovoljenje).

Podatke, ki ste jih predložili, lahko združimo z drugimi podatki, ki jih pridobimo iz drugih virov, vključno s podatki, ki jih objavljate na drugih mestih ali prek drugih medijev, kot so druga spletna mesta, povezana z našim.

Pasivne podatke, ki jih zbiramo, tudi s piškotki, uporabljamo za prilagajanje in izboljševanje vaše spletne izkušnje in ponudb, ki jih objavljamo na svojem spletnem mestu, kot je opisano zgoraj.

V vseh drugih primerih, razen tistih, navedenih zgoraj, bomo pred dejanskim zbiranjem ali uporabo podatkov vedno najprej predstavili namen zbiranja osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo hranili le za toliko časa, kot je potrebno za izpolnitev zgoraj opisanih namenov ali kot to zahteva zakonodaja.

S kom delimo podatke?

S prodajo osebnih podatkov nepovezanim tretjim osebam se ne ukvarjamo, morda pa bomo želeli vaše podatke podeliti z obdelovalci podatkov, ki delujejo v našem imenu, z našimi povezanimi družbami, vključno z matično družbo in drugimi znamkami družbe UNILIN, s poslovnimi partnerji, kot so tretje strani, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe in ki bi vam želeli podrobneje predstaviti svoje blagovne znamke.

Pomnite, da bomo vaše osebne podatke v nekaterih primerih prenesli obdelovalcem, našim povezanim družbam ali tretjim osebam, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe zunaj Evropskega gospodarskega prostora v državah, ki ne zagotavljajo ustrezne ravni varstva osebnih podatkov. Z uporabo tega spletnega mesta sprejemate prenos vaših osebnih podatkov v takšnih primerih.

V skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov lahko vaše osebne podatke razkrijemo tudi, če verjamemo, da smo k temu zavezani v skladu s kakršnimkoli zakonom, uredbo, sodno odločbo ali pravno ali vladno zahtevo. V malo verjetnem primeru, če bi bil del našega poslovanja prenesen na tretjo osebo, bodo novemu lastniku družbe preneseni tudi vaši podatki. Pridržujemo si pravico in hkrati zavračamo obveznost do zbiranja in izmenjave vsakršnih podatkov, za katere menimo, da so potrebni za preiskavo ali ukrepanje glede suma goljufije, nezakonitih dejavnosti, morebitne škode za osebe ali lastnino, zaščito sebe ali enega ali več naših uporabnikov ali njihovih dedičev, ali kot kako drugače zahteva ali dopušča zakonodaja.

Prav tako pomnite, da so nekateri deli našega spletnega mesta morda interaktivni in vam omogočajo objavljanje podatkov, ki jih bodo lahko videli drugi uporabniki. Če javne objave podatkov ne želite, teh delov spletnega mesta ne uporabljajte.

Katere piškotke uporabljamo in zakaj?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih v vaš računalnik shranijo spletna mesta, ki jih obiščete. Zelo pogosto se uporabljajo za delovanje spletnih mest, za izboljševanje njihove učinkovitosti in za zbiranje podatkov s strani lastnikov spletnega mesta.

To spletno mesto uporablja piškotke:

za izboljševanje in osebno prilagajanje vaše izkušnje. To vključuje: shranjevanje nastavitev za jezik, ohranjanje podatkov, ki jih vnesete v obrazce, shranjevanje izdelkov, ki ste jih dodali v košarico (če je to relevantno), analiziranje vašega načina uporabe spletnega mesta z orodjem Google Analytics.

Če ne želite dovoliti uporabe piškotkov, tega spletnega mesta ne uporabljajte, saj brez piškotkov ne bo delovalo pravilno.

Med drugim to spletno mesto uporablja tudi piškotke naslednjih tretjih oseb:

[seznam piškotkov]

Večina spletnih brskalnikov omogoča nadzor nad piškotki z nastavitvami. Če želite izvedeti več o piškotkih, vključno s tem, kako lahko preverite, katere piškotke ste prejeli in kako jih upravljati ter izbrisati, obiščite www.allaboutcookies.org.

Odjava

Če ne želite več prejemati komercialnih ali promocijskih informacij o naših izdelkih in storitvah ali izdelkih ali storitvah z nami povezanih družb ali poslovnih partnerjev, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe, lahko kadarkoli uporabite našo stran za odjavo ali kliknete na povezavo v posameznem sporočilu, ki ste ga prejeli od nas.

Pomnite, da boste, tudi če odjavite prejemanje naših promocijskih sporočil, še vedno prejemali informacije, povezane z vašim morebitnim računom pri nas ali s kakršnimkoli drugim poslovnim odnosom, ki ga imate z nami, na primer glede vašega povpraševanja o naših izdelkih ali storitvah (kot so transakcijska sporočila o nagradnih igrah, v katerih sodelujete).

Vaše pravice

V vsakem trenutku lahko uveljavite pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov, tako da nam pošljete sporočilo prek kontaktnega obrazca. Prav tako se lahko odjavite od katerekoli neposredne trženjske kampanje in zahtevate, da vam več ne pošiljamo promocijskega gradiva – to lahko storite kadarkoli, brezplačno in brez obrazložitve.

Varnost

Na tem spletnem mestu uporabljamo standardne industrijske ukrepe za zaščito podatkov. Čeprav si prizadevamo zagotavljati varnost osebnih podatkov, ki nam jih daste, pri shranjevanju, uporabi in izmenjavi, nobeno spletno mesto ni stoodstotno varno. Zato vam priporočamo, da izvedete ustrezne ukrepe, da se zaščitite, vključno z na primer ohranjanjem zaupnosti vseh uporabniških imen in gesel.

Spletna mesta tretjih oseb

Na nekaterih delih tega spletnega mesta boste morda videli povezane na spletna mesta tretjih oseb. Pravilnik o zasebnosti velja samo za spletno mesto, na kateri je objavljen, in se ne nanaša na prakse zbiranja podatkov na drugih spletnih mestih, vključno s temi, katerih povezave vsebuje to spletno mesto ali mestih, ki vsebujejo povezavo do tega spletnega mesta. Te povezave so na voljo le zaradi priročnosti za vas – pomnite pa, da teh tretjih oseb in njihovih spletnih mest ne nadzorujemo. Te tretje osebe imajo drugačne pravilnike o zasebnosti, ki se nanašajo na podatke, ki jih boste morda podelili na njihovih spletnih mestih. Skrbno preberite pravilnike o zasebnosti vseh spletnih mest, preden vnašate podatke, po katerih vas lahko osebno prepoznajo.

Družba UNILIN v nobenem primeru ne odgovarja za (nadaljnji) obstoj teh spletnih mest tretjih oseb, niti za informacije, ki jih ponujajo. Vključitev povezav do drugih spletnih mest ne pomeni, da se strinjamo z vsebino na njih ali da med temi spletnimi mesti obstaja kakršnokoli sodelovanje ali odnos.


Pogoji uradne spletne trgovine Quick-Step

Skrbno preberite te pogoje za prodajo, preden oddate naročilo, in si njihovo kopijo shranite za poznejšo uporabo.

1. Uporaba spletne trgovine

1.1 Ta spletna trgovina se uporablja kot platforma za prodajo vseh izdelkov, predstavljenih na našem spletnem mestu. Spletno mesto je v lasti družbe Unilin BV, ki je zasebno podjetje z omejeno odgovornostjo s sedežem na poštni številki 8710 Wielsbeke, svojo glavno poslovno enoto na naslovu v Ooigemstraat 3, BE-8710 Wielsbeke in ki je registrirano v Belgiji z matično številko 0405.414.072 (v nadaljnjem besedilu »mi«, »nam« ali »naš«). Za pomoč nam pošljite e-poštno sporočilo (na naslov: officialwebstore@quick-step.com) ali nas pokličite po telefonu (številka: 08448118287).

1.2 Vsebina na straneh spletnega mesta je namenjena le temu, da na njej pridobite splošne informacije in splošni uporabi. Lahko se kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila.

1.3 Ko naročate blago, ki je predstavljeno na našem spletnem mestu, lahko sami izberete prodajalca (v nadaljevanju »partner za izpolnitev naročila«), ki vam bo blago dostavil oziroma pri katerem ga lahko prevzamete (glejte pogoj 4 spodaj). Podrobnosti o dostavi/zbiranju vam bo dal izbrani partner za izpolnitev naročila.

1.4 Vsa naročila veljajo kot pogodbene ponudbe, zato jih mora izbrani partner za izpolnitev naročila sprejeti (v nadaljevanju »sprejetje«). Sprejetje nastopi v trenutku, ko od našega partnerja za izpolnitev naročila prejmete potrditev naročila. Partner za izpolnitev naročila pred sprejetjem ni obvezan dostaviti/omogočiti razpoložljivosti kakršnegakoli blaga, ki je del vašega naročila.

1.5 Pravico imate do odstopa do pogodbe (glejte pogoj 6 spodaj).

1.6 Pomnite, da vam naročanje na tem spletnem mestu neposredno prinaša obveznost plačila.

1.7 Pogodbo imamo pravico prekiniti, če ne prejmemo plačila za nakupno ceno s potrjenimi sredstvi (v skladu s pogojem 3.1).

1.8 Nič v teh pogojih ne vpliva na vaše zakonske pravice potrošnika v skladu z veljavno zakonodajo.

2. Opis in cena izdelkov

2.1 Na našem spletnem mestu boste našli opis in glavne značilnosti ter ceno blaga.

2.2 Posamezne cene izdelkov vključujejo davke, ne vključujejo pa stroška dostave (razen če je na našem spletnem mestu navedeno drugače). Stroški dostave se prištejejo k skupnemu dolgovanemu znesku in si jih lahko ogledate v nakupovalni košarici.

2.3 Močno si prizadevamo zagotoviti, da so cene, prikazane na našem spletnem mestu v času naročila, točne. Če v 14 dneh od sprejetja vašega naročila odkrijete napako v ceni za katerokoli ali vse postavke naročenega blaga, se lahko obrnete na našo službo podpore za stranke (telefonska številka in e-poštni naslov sta navedena v pogoju 1.1) ali pa vas bomo o tem obvestili v najkrajšem mogočem času in navedli podrobnosti o blagu z netočno ceno. V tem vam ponujamo možnost:

2.3.1 da naročilo blaga z netočno ceno prekličete in znova potrdite naročilo po spremenjenih cenah;

2.3.2 oddate novo naročilo za drugo blago;

2.3.3 prekličete celotno naročilo; ali

če se v roku 14 dni od prejema naše ponudbe ne odzovete z izbiro ene od možnosti iz pogojev 2.3.1–2.3.3 zgoraj, velja, da ste izbrali možnost v pogoju 2.3.3, vaše naročilo pa bo takoj preklicano. V teh primeru vam bomo vrnili plačilo ali izdali dobropis za znesek, plačan za blago z netočno ceno.

2.4 Da bi se izognili vsakršnemu dvomu – v primeru nerazpoložljivosti blaga in ko pri nas naročite drugo blago ali če je imelo blago netočno ceno in zato naročite isto blago s točno ceno, za to naročilo in dobavo zadevnega blaga veljajo ti prodajni pogoji, ne glede na to, ali ste naročilo oddali na spletnem mestu ali kako drugače.

3. Plačilo

3.1 Blago in stroške dostave lahko plačate s kreditno ali debetno kartico. Vašo kreditno ali debetno kartico lahko bremenimo v trenutku, ko oddate naročilo.

4. Dostava/razpoložljivost blaga

4.1 Partner za izpolnitev naročila bo blago dostavil na naslov po vaši izbiri. Zato vas prosimo, da izbrani naslov jasno sporočite partnerju za izpolnitev naročila.

4.2 Na našem spletnem mestu lahko najdete tudi povprečni čas dostave blaga. Pomnite, da je povprečni čas le ocena in da zavračamo vsakršno odgovornost, če dostave v tem času ne bi bilo mogoče izvesti.

4.3 Dejanski čas dostave bo določil partner za izpolnitev naročila. V vsakem primeru, razen v izjemnih okoliščinah, bomo dobavo zagotovili v smiselnem času od datuma sprejetja.

4.4 Če dostave na vaš naslov ni mogoče izvesti iz razlogov, na katere lahko vpliva partner za izpolnitev naročila, vas bo ta o tem obvestil, takoj ko bo to mogoče.

4.5 Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne stroške, ki jih utrpite zaradi zamude pri dostavi. Priporočamo, da se z monterji fiksno ne dogovorite, dokler blaga ne prejmete.

5 Tveganje/lastništvo

5.1 Za blago ste odgovorni od trenutka, ko ga prevzamete v prostorih partnerja za izpolnitev ali od trenutka, ko ga prejmete v fizično posest v primeru dostave na izbrani naslov.

5.2 Lastništvo blaga se na vas prenese šele v trenutku, ko prejmemo vse dolgovane zneske celotnega plačila (v potrjenih sredstvih) za:

5.2.1 blago; in

5.2.2 vse ostale zneske, ki ste ali nam jih boste dolžni iz kateregakoli razloga.

6. Pravica do odstopa od pogodbe in postopek vračila

6.1 Pravico imate, da od pogodbe odstopite v kateremkoli trenutku, ne da bi vam bilo zato treba plačati dodatne stroške ali odstop obrazložiti, do 14 koledarskih dni po prejemu blaga (v nadaljevanju »obdobje za odstop«).

6.2 Pravico do odstopa lahko uveljavite, tako da pokličete našo službo podpore za stranke in jo obvestite o svoji odločitvi o odstopu od pogodbe (telefonska številka je navedena v pogoju 1.1). Navesti boste morali podrobnosti o naročenem blagu (npr. številko naročila in morda še druge podatke).

6.3 Po vašem telefonskem odstopu od pogodbe bomo tega potrdili po e-pošti (na e-poštni naslov, ki ste nam ga dali).

6.4 Če uveljavite pravico o odstopu po tem, ko ste blago že prejeli, ste sami odgovorni za vračilo blaga partnerju za izpolnitev naročila na lastne stroške in tveganje s prevozom po svoji izbiri, razen v primeru napake na blagu ali blaga, ki se ne ujema z opisom. Blago in embalažo je treba vrniti v brezhibnem stanju za nadaljnjo prodajo na sedež/v prostore partnerja za izpolnitev naročila (naslov partnerja za izpolnitev naročila najdete v potrdilu o sprejetju) brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje 14 koledarskih dni od datuma, ko ste nam sporočili svojo odločitev o odstopu od pogodbe v skladu s temi pogoji.

Če vam je partner za izpolnitev naročila blago dostavil domov, lahko od njega zahtevate, da sam prevzame naročeno blago. Partner za izpolnitev naročila mora tak zahtevek za prevzem izvesti v obdobju za odstop od pogodbe in vam bo za prevzem zaračunal pristojbino v znesku 50 £.

6.5 Znesek, ki ste ga plačali, vam bomo povrnili brez nepotrebnega odlašanja in vsakem primeru najkasneje 30 dni od dneva, ko ste nas seznanili s svojo odločitvijo o odstopu od pogodbe.

6.6 Če blaga ne vrnete v skladu z določili teh pogojev, vam lahko zaračunamo znesek v višini naših stroškov zaradi vašega nevračila blaga v skladu s temi pogoji, razen v primeru napake na blagu ali blaga, ki se ne ujema z opisom.

7. Garancija

7.1 Jamčimo, da je vse blago, ki ga kupite prek našega spletnega mesta, zadovoljive kakovosti in smiselno primerno za vse namene, za katere se blago te vrste običajno dobavlja.

7.2 Za vse pritožbe glede prejetega blaga (npr. poškodovano ali manjkajoče blago, blago z napako …) se obrnite na našo službo podpore za stranke (telefonska številka je navedena v pogoju 1.1). Vašo reklamacijo bomo preučili in ukrepali v skladu z vašimi zakonskimi pravicami v vlogi stranke, takoj ko bo to smiselno mogoče.

7.3 Za podrobne informacije o garanciji glejte naše spletno mesto. Ta garancija ne vpliva na vašo zakonsko pravico v vlogi stranke.

8. Omejitev odgovornosti

8.1 Za potrošnika ne odgovarjamo za nobeno izgubo ali škodo ali za stroške naročila nadomestnega blaga v naslednjih primerih:

8.1.1 če mi sami, naši zaposleni ali zastopniki nismo/niso kršili svojih zakonskih dolžnosti do vas;
8.1.2 če izguba ali škoda ne predstavlja smiselno predvidljive posledice vsakršne takšne kršitve;
8.1.3 če je povečanje izgube ali škode nastalo zaradi vaše kršitve kateregakoli pogoja te pogodbe;
8.1.4 če je takšna izguba ali škoda oziroma strošek naročila nadomestnega blaga posledica nezmožnosti uporabe spletnega mesta ali izhaja iz kateregakoli izdelka, kupljenega ali pridobljenega, ali sporočil, prejetih, oziroma transakcij, izvedenih prek spletnega mesta, ali zaradi nepooblaščenega dostopa do ali spremembe prenosa, podatkov ali kakršnihkoli informacij na spletnem mestu, tudi če smo bili obveščeni o možnosti nastanka takšne škode.

8.2 Pri polaganju, sestavljanju in vzdrževanju podov se sklicujemo na navodila, ki so na voljo na našem spletnem mestu.

9. Slike

Slike izdelkov so samo za ilustracijo in se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka zaradi omejitev programske opreme brskalnika, nastavitev fotoaparata in monitorja/zaslona itd. Vsem strankam priporočamo, da si blago ogledajo v prostorih partnerja za izpolnitev naročila ali prek vzorcev na našem spletnem mestu.

10. Odpoved uveljavljanja pravic

Morebitna odpoved uveljavljanja katerihkoli naših pravic (izrecnih ali implicitnih) iz te pogodbe ne vpliva na uveljavljanje teh pravic v prihodnosti.


11. Višja sila

Ne odgovarjamo za nobeno zamudo ali neizpolnjevanje katerekoli od naših obveznosti, če sta zamuda ali odpoved posledica dogodkov ali okoliščin, ki jih ne moremo smiselno nadzirati, vključno brez omejitev z višjo silo, stavkami, izprtjem, nesrečami, vojnami, požari, okvaro tovarne ali strojev ali pomanjkanjem ali nerazpoložljivostjo surovin iz naravnih virov – v tem primeru smo upravičeni do smiselnega podaljšanje roka za izpolnjevanje svojih obveznosti.

12. Ločenost določb

Če katerakoli pristojna sodna oblast razglasi katerokoli določilo teh pogojev za neveljavno, nezakonito ali neizvršljivo, tista določba preneha veljati, ostale določbe iz tega dokumenta pa ostanejo v polni veljavi, kot če bi ta ne bi vseboval neveljavne, nezakonite oziroma neizvršljive določbe.

13. Zakonska in sodna pristojnost

Za te pogoje prodaje blaga velja ustrezna zakonodaja Združenega kraljestva/Irske in zakonodaja EU, za vsakršne spore na podlagi te pogodbe pa velja sodna pristojnost sodišč v Združenem kraljestvu/na Irskem.

14 Naše pravice do spreminjanja teh pogojev

14.1 Pridržujemo si pravico, da te pogoje občasno popravimo in spremenimo.Podjetje si pridržuje pravico do občasne razširitve ponudbe in spremembe števila ter vrste storitev.

14.2 Za vas bodo veljala pravila in pogoji, ki so veljali v času, ko ste od nas naročili blago, razen če je bila zadevna sprememba izvedena v skladu z zakonom ali na zahtevo vladnega organa (v tem primeru velja tudi za vaša predhodna naročila).


Datum začetka veljavnosti in spremembe

PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO, DA PO SVOJI PRESOJI KADARKOLI SPREMENIMO, PRIREDIMO, DODAMO ALI ODSTRANIMO DELE TEGA PRAVILNIKA. TO STRAN REDNO PREVERJAJTE, DA PREBERETE NAJNOVEJŠO RAZLIČICO TEGA PRAVILNIKA. ČE SPLETNO MESTO UPORABLJATE TUDI PO OBJAVI SPREMEMB, TO POMENI, DA TE SPREMEMBE SPREJEMATE. KLJUB TEMU BREZ VAŠEGA SOGLASJA NE BOMO SPREMINJALI NAŠEGA NAČINA UPORABE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV.

Ta pravilnik je bil ustvarjen 15. januarja 2013 in je od takrat v veljavi.

Vprašanja

Če imate kakršnekoli zahtevke ali vprašanja glede tega pravilnika ali želite posodobiti svoje podatke, nas kontaktirajte:

Unilin BV - division Flooring
Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke
Belgija
Tel.: +32 56 675211

Lahko nam pošljete tudi sporočilo s pomočjo kontaktnega obrazca.