Go to content Go to search

Igriva dnevna soba s parketom Quick-Step

PRINESITE SREČO DOMOV S TLEMI QUICK-STEP

Odkrijte vse naše pode

Uživajte v doživljenjskem miru s talnimi oblogami Quick-Step

Izbira tal Quick-Step pomeni, da ste izbrali trpežna tla brez skrbi, ki vam omogočajo, da živite tako, kot si želite. Naj vas k sreče polnemu domu navdihnejo naši laminatni podi. Prepričani smo, da bomo skupaj realizirali vašo edinstveno vizijo – ploščo po ploščo, za vse življenje. Z veseljem vam pomagamo pri vašem projektu prenove.

Vodili vas bomo
do vašega popolnega poda

Vodoodporen pod v kopalnici, živahen v dnevni sobi ali trpežen v kuhinji: naša zbirka ima rešitev za vse vaše potrebe. Z veseljem vam bomo pomagali pri vašem projektu in poiskali pod, ki ustreza vam in vašemu domu.

Odkrijte naše uspešnice

Kako izbrati idealni pod?

POIŠČITE PRODAJALCA

Ne glede na to, ali ste že našli najboljši pod zase ali pa želite še malo raziskovati – naša velika mreža prodajalcev Quick-Step je vedno v vaši bližini. Poiščite naše najboljše prodajalce v vašem območju z iskalnikom prodajalcev. Preprosto vnesite mesto ali poštno številko.
POIŠČITE PRODAJALCA
Quick-Step FloorExplorer

RoomViewer

Želite poskrbeti, da se bo pod, ki vam je všeč, ujemal tudi s pohištvom? Brez težav! Preprosto naložite sliko in si oglejte rezultat v programu RoomViewer.

Preskusite RoomViewer
Quick-Step RoomViewer

Odkrijte novosti družbe Quick-Step

Dnevna soba z laminatnim podom Quick-Step

Laminat Capture

Pristna naravna zasnova. S svojo eleganco in pristnostjo je domala nemogoče ločiti Capture od pravega lesa. Naši visokokakovostni podi so rezultat izpopolnjenega strokovnega dela in inovacij. Zato z našimi laminatnimi podi Capture ne morete zgrešiti.

Raziščite Capture

Laminatno stopnišče in laminatna tla na hodniku

Pokrovi za stopnice

Ustvarjanje elegantnega stopnišča je preprosto z našimi pokrovi za stopnice. Ujemate jih lahko z obliko tal in tako ustvarite brezhiben in harmoničen videz. Odkrijte, kako lahko preprosto prenovite svoje stopnice s pokrovi za stopnice.

Strast do kolesarjenja od leta 1999

Podjetje Quick-Step je strastno navdušeno nad tlemi... in kolesarjenjem. Že več kot dve desetletji sponzoriramo profesionalno moško ekipo, iz katere so izšli številni prvaki. Ljubezen do kolesarskih dirk se je začela leta 1999, ko je Quick-Step postal sofinancer ekipe Mapei-Quick-Step. Od takrat je Quick-Step sinonim za vrhunsko ekipo, ki vsako leto dosega zmage.

Kolesarska ekipa Quick-Step