Go to content Go to search

Zavrnitev odgovornosti

Informacije na tem spletnem mestu (v nadaljevanju »spletno mesto«) zagotavlja družba Unilin BV (v nadaljevanju »UNILIN«). Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali, razumeli in sprejeli te pogoje za uporabo.

Informacije na spletnem mestu so namenjene izključno za informativne namene in ne predstavljajo nikakršnega jamstva, izrecnega ali implicitnega. Čeprav si zelo prizadevamo, da bi bile informacije točne in posodobljene, za točnost in celovitost informacij ne jamčimo. Pridržujemo si pravico do spremembe informacij na spletnem mestu brez predhodnega obvestila ali predhodne potrditve z vaše strani.

Družba UNILIN, njeni direktorji, zaposleni ali svetovalci ne morejo pod nobenim pogojem biti odgovorni za škodo zaradi kakršnekoli uporabe tega spletnega mesta ali informacij na njem.

Družba UNILIN ne odgovarja za škodo zaradi prekinitev v delovanju spletnega mesta ali zaradi tehničnih napak ali virusov (oziroma podobnih motenj) ali zaradi upoštevanja oziroma uporabe spletnih mest (npr. hiperpovezav), sklice na katere vsebuje to spletno mesto ali zaradi informacij na teh spletnih mestih.

Družba UNILIN ne odgovarja za elektronsko komuniciranje prek spletnega mesta. To vključuje e-pošto, izjave, prestrezanje in obdelavo s strani tretjih strani.

Uporabniki spletnega mesta so odgovorni za vse izbire ali odločitve, ki jih sprejmejo na podlagi informacij, ki jih dobijo na spletnem mestu ali prek njega.

Uporabniki tega spletnega mesta morajo izvesti vse smiselne varnostne ukrepe pred virusi, hrošči, trojanskimi konji itd.

Avtorske pravice

Vse informacije na tem spletnem mestu so zaščitene z avtorskimi pravicami. Avtorske pravice so last družbe UNILIN. Nobenih informacij ni dovoljeno podvajati ali razpečevati brez predhodnega izrecnega dovoljenja družbe UNILIN.

Morebitne spore glede ali na podlagi (uporabe) tega spletnega mesta bomo razreševali v izključni belgijski sodni pristojnosti.

Pravilnik o zasebnosti

TA PRAVILNIK O ZASEBNOSTI JE NAMENJEN TEMU, DA VAS SEZNANI Z INFORMACIJAMI, KI JIH DRUŽBA Unilin BV S SEDEŽEM NA NASLOVU OOIGEMSTRAAT 3, 8710 WIELSBEKE, BELGIJA (V NADALJEVANU »UNILIN«) ZBIRA PREK SPLETNEGA MESTA, NA KATEREM STE NAŠLI TA PRAVILNIK, IN S TEM, ZAKAJ ZBIRAMO TAKŠNE PODATKE TER KAKO BOMO RAVNALI S PODATKI, KI NAM JIH DASTE IN S TISTIMI, KI JIH IZVEMO OB VAŠEM OBISKU NAŠEGA SPLETNEGA MESTA. ČE TO SPLETNO MESTO UPORABLJATE, TO POMENI, DA SPREJEMATE TA PRAVILNIK. ČE SE S TEM PRAVILNIKOM NE STRINJATE, NE UPORABLJAJTE NAŠEGA SPLETNEGA MESTA.

Katere podatke zbiramo?

Osebne podatke zbiramo na dva načina:

z registracijo in s podatki, ki jih podate ali vnesete na posameznih straneh spletnega mesta; samodejno, zlasti s piškotki. Za več informacij o piškotkih glejte spodaj.

Morda vas bomo prosili za ime in priimek, e-poštni naslov, datum rojstva, starost, naslov, mobilno ali drugo telefonsko številko in za druge osebne ali kontaktne podatke. Morda vas bomo prosili tudi za vaše pripombe, predloge ali druge informacije glede našega spletnega mesta, izdelkov ali storitev ali našega podjetja. Morda vas bomo prosili tudi za podatke druge vrste v povezavi s tekmovanji, nagradnimi igrami, drugimi promocijskimi ponudbami ali drugimi tržnimi dejavnostmi, vključno z nalaganjem besedila, slik, videovsebin ali zvočnih posnetkov.

Zakaj zbiramo osebne podatke?

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo le za naslednje namene:

za zagotavljanje splošne uporabe in upravljanje spletnega mesta, vključno s pošiljanjem in sprejemanjem sporočil; za zagotavljanje informacij o funkcijah, storitvah in izdelkih družbe UNILIN.

Obdelali bomo le tiste osebne podatke, ki so potrebni za zgoraj navedene namene.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Osebne podatke, ki nam jih predložite oziroma jih zbiramo uporabljamo za naslednje:

za odziv na neposredne zahtevke, kot je opisano v času zbiranja vaših podatkov ali kot je sicer opisano pred uporabo podatkov; za upravljanje vaše udeležbe na tekmovanjih, v nagradnih igrah, drugih promocijskih ponudbah ali drugih trženjskih dejavnostih; za boljše razumevanje vas samih in naših strank na splošno; za druge zakonite poslovne namene, tudi za občasno pošiljanje pošte ali trženjskih informacij druge vrste o naših znamkah ali naših podjetjih, za katere menimo, da vas bodo zanimale, po e-pošti, pošti, sporočilih SMS (če ste nam za to ob registraciji dali dovoljenje).

Podatke, ki ste jih predložili, lahko združimo z drugimi podatki, ki jih pridobimo iz drugih virov, vključno s podatki, ki jih objavljate na drugih mestih ali prek drugih medijev, kot so druga spletna mesta, povezana z našim.

Pasivne podatke, ki jih zbiramo, tudi s piškotki, uporabljamo za prilagajanje in izboljševanje vaše spletne izkušnje in ponudb, ki jih objavljamo na svojem spletnem mestu, kot je opisano zgoraj.

V vseh drugih primerih, razen tistih, navedenih zgoraj, bomo pred dejanskim zbiranjem ali uporabo podatkov vedno najprej predstavili namen zbiranja osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo hranili le za toliko časa, kot je potrebno za izpolnitev zgoraj opisanih namenov ali kot to zahteva zakonodaja.

S kom delimo podatke?

S prodajo osebnih podatkov nepovezanim tretjim osebam se ne ukvarjamo, morda pa bomo želeli vaše podatke podeliti z obdelovalci podatkov, ki delujejo v našem imenu, z našimi povezanimi družbami, vključno z matično družbo in drugimi znamkami družbe UNILIN, s poslovnimi partnerji, kot so tretje strani, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe in ki bi vam želeli podrobneje predstaviti svoje blagovne znamke.

Pomnite, da bomo vaše osebne podatke v nekaterih primerih prenesli obdelovalcem, našim povezanim družbam ali tretjim osebam, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe zunaj Evropskega gospodarskega prostora v državah, ki ne zagotavljajo ustrezne ravni varstva osebnih podatkov. Z uporabo tega spletnega mesta sprejemate prenos vaših osebnih podatkov v takšnih primerih.

V skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov lahko vaše osebne podatke razkrijemo tudi, če verjamemo, da smo k temu zavezani v skladu s kakršnimkoli zakonom, uredbo, sodno odločbo ali pravno ali vladno zahtevo. V malo verjetnem primeru, če bi bil del našega poslovanja prenesen na tretjo osebo, bodo novemu lastniku družbe preneseni tudi vaši podatki. Pridržujemo si pravico in hkrati zavračamo obveznost do zbiranja in izmenjave vsakršnih podatkov, za katere menimo, da so potrebni za preiskavo ali ukrepanje glede suma goljufije, nezakonitih dejavnosti, morebitne škode za osebe ali lastnino, zaščito sebe ali enega ali več naših uporabnikov ali njihovih dedičev, ali kot kako drugače zahteva ali dopušča zakonodaja.

Prav tako pomnite, da so nekateri deli našega spletnega mesta morda interaktivni in vam omogočajo objavljanje podatkov, ki jih bodo lahko videli drugi uporabniki. Če javne objave podatkov ne želite, teh delov spletnega mesta ne uporabljajte.

Katere piškotke uporabljamo in zakaj?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih v vaš računalnik shranijo spletna mesta, ki jih obiščete. Zelo pogosto se uporabljajo za delovanje spletnih mest, za izboljševanje njihove učinkovitosti in za zbiranje podatkov s strani lastnikov spletnega mesta.

To spletno mesto uporablja piškotke:

za izboljševanje in osebno prilagajanje vaše izkušnje. To vključuje: shranjevanje nastavitev za jezik, ohranjanje podatkov, ki jih vnesete v obrazce, shranjevanje izdelkov, ki ste jih dodali v košarico (če je to relevantno), analiziranje vašega načina uporabe spletnega mesta z orodjem Google Analytics.

Če ne želite dovoliti uporabe piškotkov, tega spletnega mesta ne uporabljajte, saj brez piškotkov ne bo delovalo pravilno.

Med drugim to spletno mesto uporablja tudi piškotke naslednjih tretjih oseb:

[seznam piškotkov]

Večina spletnih brskalnikov omogoča nadzor nad piškotki z nastavitvami. Če želite izvedeti več o piškotkih, vključno s tem, kako lahko preverite, katere piškotke ste prejeli in kako jih upravljati ter izbrisati, obiščite www.allaboutcookies.org.

Odjava

Če ne želite več prejemati komercialnih ali promocijskih informacij o naših izdelkih in storitvah ali izdelkih ali storitvah z nami povezanih družb ali poslovnih partnerjev, s katerimi izvajamo skupne promocije ali programe, lahko kadarkoli uporabite našo stran za odjavo ali kliknete na povezavo v posameznem sporočilu, ki ste ga prejeli od nas.

Pomnite, da boste, tudi če odjavite prejemanje naših promocijskih sporočil, še vedno prejemali informacije, povezane z vašim morebitnim računom pri nas ali s kakršnimkoli drugim poslovnim odnosom, ki ga imate z nami, na primer glede vašega povpraševanja o naših izdelkih ali storitvah (kot so transakcijska sporočila o nagradnih igrah, v katerih sodelujete).

Vaše pravice

V vsakem trenutku lahko uveljavite pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov, tako da nam pošljete sporočilo prek kontaktnega obrazca. Prav tako se lahko odjavite od katerekoli neposredne trženjske kampanje in zahtevate, da vam več ne pošiljamo promocijskega gradiva – to lahko storite kadarkoli, brezplačno in brez obrazložitve.

Varnost

Na tem spletnem mestu uporabljamo standardne industrijske ukrepe za zaščito podatkov. Čeprav si prizadevamo zagotavljati varnost osebnih podatkov, ki nam jih daste, pri shranjevanju, uporabi in izmenjavi, nobeno spletno mesto ni stoodstotno varno. Zato vam priporočamo, da izvedete ustrezne ukrepe, da se zaščitite, vključno z na primer ohranjanjem zaupnosti vseh uporabniških imen in gesel.

Spletna mesta tretjih oseb

Na nekaterih delih tega spletnega mesta boste morda videli povezane na spletna mesta tretjih oseb. Pravilnik o zasebnosti velja samo za spletno mesto, na kateri je objavljen, in se ne nanaša na prakse zbiranja podatkov na drugih spletnih mestih, vključno s temi, katerih povezave vsebuje to spletno mesto ali mestih, ki vsebujejo povezavo do tega spletnega mesta. Te povezave so na voljo le zaradi priročnosti za vas – pomnite pa, da teh tretjih oseb in njihovih spletnih mest ne nadzorujemo. Te tretje osebe imajo drugačne pravilnike o zasebnosti, ki se nanašajo na podatke, ki jih boste morda podelili na njihovih spletnih mestih. Skrbno preberite pravilnike o zasebnosti vseh spletnih mest, preden vnašate podatke, po katerih vas lahko osebno prepoznajo.

Družba UNILIN v nobenem primeru ne odgovarja za (nadaljnji) obstoj teh spletnih mest tretjih oseb, niti za informacije, ki jih ponujajo. Vključitev povezav do drugih spletnih mest ne pomeni, da se strinjamo z vsebino na njih ali da med temi spletnimi mesti obstaja kakršnokoli sodelovanje ali odnos.

Datum začetka veljavnosti in spremembe

PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO, DA PO SVOJI PRESOJI KADARKOLI SPREMENIMO, PRIREDIMO, DODAMO ALI ODSTRANIMO DELE TEGA PRAVILNIKA. TO STRAN REDNO PREVERJAJTE, DA PREBERETE NAJNOVEJŠO RAZLIČICO TEGA PRAVILNIKA. ČE SPLETNO MESTO UPORABLJATE TUDI PO OBJAVI SPREMEMB, TO POMENI, DA TE SPREMEMBE SPREJEMATE. KLJUB TEMU BREZ VAŠEGA SOGLASJA NE BOMO SPREMINJALI NAŠEGA NAČINA UPORABE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV.

Ta pravilnik je bil ustvarjen 15. januarja 2013 in je od takrat v veljavi.

Vprašanja

Če imate kakršnekoli zahtevke ali vprašanja glede tega pravilnika ali želite posodobiti svoje podatke, nas kontaktirajte:

Unilin BV - division Flooring
Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke
Belgija
Tel.: +32 56 675211

Lahko nam pošljete tudi sporočilo s pomočjo kontaktnega obrazca.