Go to content Go to search

O ZNAMKI QUICK-STEP

Oblikovanje podov od leta 1990

Strast do brezčasne lepote

Brezskrbno življenje se začne v domu z vrhunskimi podi. To je motivacija podjetja Quick-Step od leta 1990. Danes imate na voljo široko izbiro trpežnih laminatnih talnih oblog, ponudbo pa dopolnjujejo prilegajoče se stenske letve in zaključni profili. Naše blagovne znamke: čudovite oblike, vodoodporni podi in preprosto polaganje – vse to omogočajo številne revolucionarne inovacije.
Kakšen je zapis DNK znamke Quick-Step?
Nenehno stremljenje k popolnosti ...

Tradicija lepote in trajnostnosti

Naša zgodovina sega v leto 1960. V zahodnem delu Flamske je nekaj družin združilo moči, odprlo podjetje v panogi lana in svoj projekt poimenovalo UNILIN. Vendar je lan v 70-ih letih postal redek material, zato se je podjetje UNILIN preusmerilo na les. Najprej so se naši izdelki uporabljali predvsem v dekorativne namene, vendar se je zgodilo, da je neka nizozemska stranka naše panele uporabila za pod, zato smo se leta 1990 tudi sami podali v panogo talnih oblog. 

Zamisel je bila preprosta: želeli smo cenejšo alternativo tradicionalnemu parketu, ki ne bi bila zahtevna za vzdrževanje in bi bila videti prav tako lepa. Nekaj takega smo dosegli z laminatom. Nova blagovna znamka Quick-Step je kmalu osvojila srce starejših in mlajših generacij. Z edinstvenimi vzorci smo prinesli svežino v spalnice, kuhinje, kopalnice, dnevne sobe itd. Obenem pa smo ostali zvesti trajnostni zavezanosti za ponovno uporabo recikliranih materialov in izdelavo izdelkov z dolgo življenjsko dobo. 
 

S tehničnimi inovacijami korak pred drugimi 

Da bi zadovoljili potrebe in želje svojih strank, ne ponujamo samo široke palete laminatnih podov, ampak tudi zagotavljamo njihovo vrhunsko kakovost. Ta strategija nas je postavila v vodilni položaj na trgu in bo določala naša prizadevanja v prihodnjih letih. Prizadevanje za popolnosti pomeni prizadevanje za nenehno izboljševanje.

Z inovativnimi sistemi polaganja, kot je Uniclic, ki omogoča polaganje vsakemu Janezu, Mihu ali Luku, smo v panogi začeli revolucijo že leta 1997.

Druge mejnike predstavljajo na primer naslednje serije: 

  • Perspective – prvi laminatni podi z V-utorom med ploščami.
  • Impressive – laminatni podi z izjemno vodoodpornostjo.
  • Capture – ko laminata in pravega lesa ni več mogoče razlikovati.
 

Quick-Step je znamka podjetja UNILIN


Odkrijte UNILIN

Raziščite UNILINov obrat